Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Légvonalban 10km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át

Leállás

2018. augusztus 19. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Sosem fogsz leállni, ha erre nincs meg benned a kellő késztetés. Ha nincs meg benned a kellő késztetés, ne akarj leállni, mert nem fog sikerülni. Találj ki mást helyette! Kezdj el magaddal játszani egy játékot, aminek célja nem a teljes leállás, hanem a minden fél számára ideális arányok megtalálása.

Kik is ezek a minden fél? A külvilágban a környezeted, akik bár nem mutatják, mégis hasznot húznak abból, ha te beállsz. Nem tudatosan, de te se zavarnál el senkit a környezetedből, aki ingyen pénzt hoz. Csak te energiával teszed ezt. Általában egy kényelmi beragadt helyzet lesz az eredménye, ami senkinek sem jó, kivéve egyvalakinek, aki megszállóként élvezi az ingyen energiát. Ha az életetek befuccsol, ő átugrik valaki másra. El is érkeztünk a láthatatlan világba, ahol a gondolatok és a hit a valóság.

Ebben a játékban ha nem tudatosan vagy benne, legtöbbször olyan a szereped, mint egy tehénnek, akiről naponta lefejik a tejet, aztán majd levágják, ha eljön az ideje. De neked azt mondják, hogy ők istenek angyalok és a szeretetben vetted át a hierarchiában elfoglalt helyedet. Ha tudatosabban teszed, már biztosan menő vállalkozó vagy, esetleg egy politikus vagy celeb. Az emberek is tartanak kutyákat, macskákat. Így is lehet nézni és úgy is, hogy felelős lények foglalkoznak ezzel, akik nem élősködni, hanem fejleszteni akarnak. Amíg ez nem tudatosul benned, nem vagy más, mint egy ellenséges terminál azok szemében, akik nem a szervilis világban érdekeltek.

Hogyan teheted meg az első lépést a szabadulásod felé? Kell hozzá egy szilárd eltökéltség. Az pedig ahhoz kell, hogy bátran nézz szembe a nehézségekkel és ne futamodj meg az első téged ért csapás után. Mert bár a mi szemünkben ezek csak szerek, a tudati tartományban már jellemzőkkel bírnak, amikre mi azt mondanánk, mintha saját személyiségük lenne. Azaz haragudni és büntetni is tudnak... ha te képes vagy haragudni és büntetni. Kihasználják az emberi gyengeséget azért cserébe, amit nyújtanak, hogy gyorsan elvisznek oda, ahova amúgy csak kevés ember jutna el. Felvenni a harcot csak úgy érdemes, ha tisztában vagy a saját gyengeségeiddel és berendezkedtél egy hosszabb játékra.

Vannak, akik elhatározása szilárd és képesek egyik napról a másikra letenni. Ők azonban életük végéig küzdeni fognak azzal, hogy elcsábulnak-e vagy sem. Akkor is fontos dolog marad az életükben, ha teljesen letették. Szerintem a teljes leállás felé nem ez a helyes út. A helyes út a fejünkben van.

Az ezzel az első számú probléma, hogy kriminalizálva van, persze csak azok számára probléma, akik a tudatszintek közötti munkát komolyan végzik. Mert ezen a szinten nincs helyük a félelmeknek és a környezeti félelem is ennek számít. Ez sokkal komolyabb problémát jelent, mint innen látszik és ez olyan komoly gond, ha senki nem tesz semmit, nekem kell valamit kitalálnom rá. Nem baj elfér a többi mellett. A kriminalizálás láthatatlan velejárója az, ha tudat alatt bűnnek érzed a betépést. Lehet, hogy sokan emiatt akarnak leállni, mert ez így nem nyújt megfelelő pszichedelikus élményt. Viszont a kriminalizálása annak ismeretében érthető, ha vissza akarunk ettől rettenteni egy csomó embert, ám én a megfelelő tájékoztatást is annak tekintem.

Ha már valaha egyszer betéptél, már magasabb dimenziós ember vagy. Ha teljesen leállsz, akkor is magasabb dimenziós ember maradsz, aki elköltözött egy szigetre és ott él egyedül.

A helyes szellem inkább az, tanulj meg vele együtt élni. Nem véletlenül kellett a tudatodnak egy másik szintre ugrania téptél be annak idején először. Helyed és szereped lehet egy másik dologban is, mint az, hogy céltalanul élj egy kilátástalan jövőt ígérő életben, hisz megfelelő tapasztalatod van már abban, hogy az elméd kihasználásával fordíts ezen a helyzeten. Két dolog hiányzik ehhez:

1. Nem tudod a hogyant. Nem is kell, majd rájössz.

2. Nem mered. A megfelelő világképpel tehénként is boldogan el lehet élni.

Amit itt olvastál csak pár gondolat. Arra pont alkalmas, amire kell neked, ha a teljes leálláson gondolkozol. Olyan ember mondja, aki úgy hozott le embereket a cuccról, hogy amikor ezzel meditált, megtanulta élvezni. Köss vele szövetséget és tegyél róla, hogy azt a felek be is tartsák. Minden attól függ, mit tudsz és hiszel a világról. Meg olyasmiken múlik, bízol-e önmagadban és elhiszed-e a környezeted ítéletét.

Ha rájössz, hogy ha benzint töltesz az autódba és oda megy, ahova akarod, akkor is gondolkoznál azon, hogy eladd?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-og.blog.hu/api/trackback/id/tr1014190273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.