Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Légvonalban 10km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át

Drága és rövid

Kokain

2018. szeptember 13. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

Aki ezt az egészet szakmai érdeklődésből csinálja, annak a kokain semmiképp sem lehet a megoldás. Egyrészről azért, mert aki ezt szakmai érdeklődésből csinálja, az kurva keveset van a Külvilágban, márpedig pénzt csak ott lehet beszerezni. Másrészről meg nem sok értelme lenne, mert ha szakmai érdeklődés van a háttérben, vannak ennél sokkal jobb lehetőségek is.

A célcsoportja mindenképp azok az amúgy nem sok önbizalommal rendelkező emberek, akik így megtapasztalhatják a varázserőt... és utána soha nem akarnak erről lemondani. Nekem többször is sikerült, akárhányszor beleszaladtam. Nem állítom, hogy nem tök jó az a 10 perc amíg hat, de ezért tuti nem adnék ki rá 16 ezret, mivel pont az a szakmai érdeklődés alapja, hogy az ember az önbizalmat megtanulja és önfejleszti a fűvel többi segítségével. 

Akik a sorok mögé látnak, azok tisztán látják, úgy vagyok több témában szakértő, hogy tán csak egyszer próbáltam. Igen ám, de egy alkalom is pont elég ehhez, ha az ember észnél van és tudja mit figyeljen. Mondom, az első 10 perc remek! Utána viszont a többi ismert szerhez képest elég alacsony a meditációs környezete. Mélyebben ránézve ha engem valaki be akarna csalogatni egy olyan helyre, melyből nagyon nehezen lehet kijutni, ezt választanám. Ugyanis az ember ez után bármire is képes lehet, hogy hozzá jusson. Ez pedig bizonyos megszállók számára egy aranybánya, hisz lényegében olyan energiákhoz jutnak hozzá, amilyenhez akarnak a te kontódra. Te pont azért kellesz, hogy kontrollt biztosíts és a kokain pont ezt a kontrollt jelentékteleníti el.

Aki olyasmire számít, hogy találkozás a Gonosszal, nos ez is megtörtént, de a Gonosz (most nevezzük így, mert léte csak egy emberi kitaláció) nem számított arra, hogy énbennem a dolgok értelmezése az elsődleges, azaz ő köteles úgy viselkedni, amit én hiszek és tudok róla. Én pedig azt hiszem róla, hogy csak egy idióta akarná tönkretenni a saját világát, hogy aztán újabb évezredekig ősembereskedjen, mire eljut újra ide, hiába gonosz. Sokkal inkább gyanakszom valami olyasmire, amihez legközelebbit a SGU egyik részében láttam, amikor megjelent Rush a vezérlőben. Hivatalosan pedig egy sebész, aki szintén a beteg gyógyulását akarja, csak más eszközökkel.

Ha ezt érted, az agyad racionális félteke veszi át a kérdés kezelését, én pedig bezsebelhetek egy csomó díjat távgyógyítói kategóriában. Állítólag van a kokainnak rendkívül pozitív oldala is, ám a spanyolok előbb szúrtak, aztán kérdeztek, így kevesen maradtak, akik ismerik a titkát. Lehet, el kellene kezdeni ezt megtalálni benne. Ha a más területeken szerzett tudást az ember ide interpretálja, arra gyanakszom, hogy a vele való érdemi munka a következő úton érhető el, mielőtt működésbe lép a kokainmegszállók elleni hadműveletem.

 

1. Elgondolkozol azon, hogy hol van az emberi méltóságod határa

2. Ez után ezt a tényt elfogadod

3. Mivel elfogadtad, csak akkor működik, ha tényleg elfogadtad

4. Igen, tényleg el kell fogadnod, addig tök felesleges a saját erejű leállásról beszélni

5. Nem saját erejű leállás például egy pár éves börtönbüntetés

6. Ha elfogadtad, akkor fontosabbá válik számodra, mint a szer

7. Most érkeztél el oda, hogy esélyed nyílik rá, hogy tudd uralni

8. Ha elkezded uralni, magad is rájössz a mennyiségre és a minőségre

9. Ekkor fogod meglátni, mennyi majommal vagy körülvéve, akiket sztárolsz

 

Amikor a kokain-problémával szembesültem (közel 20 évig ültem mélytranszban egy lakásban és sok ennél nehezebb problémát oldottam meg azon a tudatszinten egyedüli eszemmel), azonnal láttam a probléma súlyát, amit jelez az is, hogy a mexikói kartellek minden politikust kinyírnak, aki elutasítja őket. Következtetni lehet a szerre és a megszállók színvonalára. Aki ilyen sokat edződött a spirituális csatamezőn és elért egy szintet, valamint azonnal döntenie kell bizonyos kérdésekben, csakis a katonai sebészi ötletek merülhetnek fel benne elsőnek.

A spirituális katonai csapásokat nagyon át kell gondolni, milyen járulékos következményei lehetnek, mert akár össze is omolhat egy olyan ország, mint a legnagyobb fogyasztó, az USA. Az okos gonosznak azonban esze ágában sincs az USA összeomlása, ezért kifinomult akciót indít, amiben igyekszik megóvni az embert. Ebben a spirituális katonai csapásban egy gyógyprogram van, aminek alapja annak idején egy katonai alkalmazás volt, aztán gyógyprogram lett belőle. Az a neve, hogy 3 hónap szerelem gyógyprogram. Minél többet szívsz, annál inkább leszel szerelmes valakibe, ami kurva szar érzés ezeknek a megszállóknak. Aztán ettől úgyis beáll a fogyasztás mértéke egy olyan szintre, ahol már felelősséggel akár át is veheted a kérdés további menedzselését.

Jó tudni így a végére, hogy amikor belekezdtem, nem tippeltem többre 3 bekezdésnél, ám zöld árnyalatban már az ember sokkal jobban látja az összefüggéseket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dr-og.blog.hu/api/trackback/id/tr4614238667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.