Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Légvonalban 10km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át

Két Világ

2019. május 27. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

 

Annak kapujához, hogy tényleg abbahagyd, el kell indulni az úton. De hogyan? Itt egy útvonalterv.

 

Első szint

Elfogadod azt a tényt, hogy te ezt soha nem fogod így legyőzni. Azaz elfogadod magad. Innentől abba is hagytad a harcot, ami rengeteg szellemi kapacitást szabadít fel. Többé nem győzködöd magad a mélyebb tudatszinteken sem.

Második szint

Ez itt két világ, ami számodra ugyanaz a külvilág, ám elméletileg két tudatszintet vetít egyszerre. Amikor be vagy tépve és amikor nem. Fedezd fel a másik világot! Amíg erre nem érzel késztetést, csak az egyik világ marad neked, ám a harmóniához a másik is kell.

Harmadik szint

Ha sikerül a megfelelő állapotba hoznod az elméd, akkor mindegy, hogy van vagy nincs. Ekkor megszabadulsz még egy csomó energiakötéltől, amitől könnyebbé is válhatsz.

 

Most vagy annak kapujában, hogy felelősséggel állj le teljesen, ha akarsz. A másik világ is ugyanilyen jó, mint ez, csak több benne az élet és az esemény. Hogy ne csak a semmibe ess, ott van neked az ÉlményPark! A többiek maguk jöjjenek rá, hol van az egyensúly és ez is lehet már maga a Játék.

 

 

 

 

Leállás felé

Az élet szépségei

A legtöbb ember kalandvágyból, érdeklődésből tép először be. Aztán rájön, hogy az a világ, ahova a tudata ilyenkor utazik nélkülözi sok feszültséget és a sok kötelezettséget, ami ebben a világban éri. Nem kell hozzá sok idő, hogy kialakuljon egy réteg, akik az ebből a világból való menekülés okán tépnek állandóan be.

Tovább