Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Légvonalban 10km, de tudok egy rövidebb utat az erdőn át

Leállás felé

Az élet szépségei

2018. december 19. - Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember

A legtöbb ember kalandvágyból, érdeklődésből tép először be. Aztán rájön, hogy az a világ, ahova a tudata ilyenkor utazik nélkülözi sok feszültséget és a sok kötelezettséget, ami ebben a világban éri. Nem kell hozzá sok idő, hogy kialakuljon egy réteg, akik az ebből a világból való menekülés okán tépnek állandóan be.

Tovább

Magasabb dimenziós ember

Ki lehet az? Például te. Elég hozzá egy betépés.

Mi történik, ha betépsz? Megjegyzem ide tartozik pár gyógyszer, az összes gomba és a kórházi altatás is a teljesség igánye nélkül, mert egy komoly trauma is kiválthat tudatmódosulást, nem beszélve a hosszútávfutásról, mely során az emberi szervezet állítja elő a drogot.

Tovább

Gondolat a nadrágomba

A gomba

Ha az igazságot szeretném elmondani és tudom, hogy titeket csak az igazság érdekel, akkor nem igazán tudnék erről mondani semmit. Mert szemre semmi, érzésre is csak alig változott valami. Aki jártas ebben az jól tudja, ha valamiről ez a véleményünk, akkor érdemes nagyon gyanakodni az ellenkezőjére. Azaz az égvilágon semmi olyan nem történt, aminek történnie kellene, tehát logikus, hogy ami történik, az olyan monumentális (vagy épp annyira evidens számunkra), hogy nem vesszük észre.

Tovább